Wielki Pye
Wielki Pye może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 686 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz suet, bulion wołowy, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać maczugę gruntową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm, Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, oraz Wielkie ciasteczka owsiane (które są zarówno wielkie jak i duże ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż 9-calowy talerz ciasta z połową ciasta.
Posmaruj wnętrze białkiem. Skórki z piersi i innego mięsa, jeśli to konieczne, i parboil je delikatnie w osolonej wodzie przez 10 do 15 minut.
W misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, suet, sól i pieprz, żółtka i połowę mieszanki przypraw.
Dodaj resztę przypraw do suszonych owoców w innej misce. Pokroić parboiled mięsa.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Dodać 1 do 2 łyżki bulionu wołowego do mąki ryżowej lub mąki kukurydzianej w małym rondlu i śmietany je razem. Wymieszać pozostałą bulion i mieszać na delikatnym ogniu, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i odstawić. Dno wyłożonej patelni przykryć połową zmielonej mieszaniny. Ułóż pokrojone mięso w warstwę na wierzchu. Rozsypać posiekane przyprawione owoce i przykryć pozostałym mięsem mielonym.
Na wierzch wlać zagęszczony wywar.
Rozwałkuj pozostałe ciasto na okrągło, aby zrobić pokrywkę na ciasto.
Posmaruj obrzeże Etui odrobiną białka i przykryj pokrywką. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić i wykonaj szczeliny ewakuacyjne dla pary. Udekorować plastrami ciasta i polewać białkiem jajka.
Piec przez 15 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 325 stopni F i piec przez 45 do 50 minut.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić przed podaniem. Pokroić na poszczególne kawałki i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.