Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj wieprzowiny Wiejskiej i szarlotki. Jedna porcja zawiera 883 kalorii, 33g białka, oraz 67g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Za $2.4 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 10 minut. Jeśli masz pod ręką cydr jabłkowy, wieprzowinę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 60%. Podobne przepisy obejmują Wiejska wieprzowina i szarlotka, Szarlotka Wiejska, oraz Farmhouse Fresh: Ciasto Pomarańczowo-Rabarbarowe.
Instrukcje
1
Gotuj boczek w żaroodpornym 12-calowym. patelnia, aż będzie chrupiąca.
Usuń łyżką cedzakową ręczniki papierowe do odsączenia. W kroplach podsmaż cebulę do miękkości; wyjąć łyżką cedzakową i odstawić. Lekko posyp wieprzowinę mąką. Brązuj jedną trzecią na raz w kroplach, w razie potrzeby dodając olej.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Zdejmij z ognia i odcedź.
4
Do wieprzowiny dodaj boczek, cebulę, jabłka, szałwię, gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Dodaj cydr i wodę. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 2 godziny lub do miękkości wieprzowiny.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Szarlotkę można łączyć z Prosecco, Moscato d ' Asti i późnymi zbiorami Riesling. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie przytłoczą szarlotki. Bellafina Prosecco z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Bellafina Prosecco
Intensywnie aromatyczny i rześki na podniebieniu, z aromatami i smakamiżółtego jabłka, białej brzoskwini, gruszki i nut białych kwiatów.Doskonały jako aperitif, jest doskonałym dodatkiem do przystawek i delikatnych pierwszych dań. Również wspaniałe z rybami i skorupiakami.