White Chocolate Blondie Brownies
Biała czekolada Blondi Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 385 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, czekolada, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Biała Czekolada Blondie Bites, Blondi Murzynki, oraz Blondi-Toped Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Masło i białą czekoladę rozpuścić na małym ogniu w rondlu.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. W międzyczasie w misce ubić jajka z cukrem i ekstraktem waniliowym; wymieszać z masłem i wymieszać z mąką i solą, aż do całkowitego połączenia. Na przygotowaną patelnię wrzucić ciasto, posypać kawałkami białej czekolady.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka patelni wyjdzie czysta, 30 do 35 minut. Pozostawić do ostygnięcia na patelni na około 10 minut przed cięciem na pręty.