West Coast Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać West Coast Burger spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek w proszku, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak Z Zachodniego Wybrzeża, Sałatka Ziemniaczana West Coast, oraz Sally ' s West Coast Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości i lekko karmelizowane o 15 protokół.
Dodać musztardę i szczyptę soli i gotować przez kolejne 2 protokół.
Cebulę wyjąć z patelni do małej miski i odstawić.
Specjalny sos: w średniej misce połącz wszystkie składniki i ubijaj, aż będą gładkie.
Hamburgery: rozgrzej brojlery do niskiego poziomu.
Uformuj mieszaninę mielonego mięsa na 6 równych pasztecików. Nie przesadzaj ani nie Kompresuj pasztecików, trzymaj je luźne. Pomoże to stworzyć hamburgera przetargu. Nad mieszania i zagęszczania spowoduje trudne ciężkie hamburgera.
Rozgrzać olej rzepakowy dużą patelnię o ciężkim dnie na średnim ogniu.
W małej misce połączyć sól, pieprz i czosnek w proszku i doprawić hamburgery obficie z mieszaniny.
Umieścić paszteciki na patelni i gotować przez 4 protokół. Flip i niech gotować przez 1 minutę, a następnie top każdy patty z kawałkiem sera. Gotować przez kolejne 2 minuty, aż ser topi się i hamburgery są średnie.
Podczas gotowania hamburgery, lekko umyć bułki z roztopionym masłem i umieścić je na patelni arkusza. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Aby złożyć, podziel bułki i rozłóż każdą połowę z około łyżką specjalnego sosu.
Umieść hamburgery na dolnej połowie każdej bułki, top z karmelizowaną cebulą, pomidorem i sałatą. Przykryć górną połowę bułki i podawać.