Wermiszel ze świeżymi ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wermiszel ze świeżymi ziołami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wermiszel, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Make - Ahead kurkuma Grzyby Stir-Fry z ziołami i wermiszelem, Wermiszel ze świeżym sosem ziołowo-pomidorowym, oraz Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wermiszel zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem grubo posiekaj kapary, jeśli są duże. W średniej misce wymieszać kapary i pozostałe składniki z wyjątkiem pomidorów i pieprzu. Wymieszać z pomidorami.
Osusz wermiszel. W dużej misce, wrzucić wermiszel i mieszanki ziół.