Wegetariańska Zupa Zachodnioafrykańska
Przepis wegetariańska zupa Zachodnioafrykańska jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. To danie główne ma 318 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cebulę, ciecierzycę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to West African Peanut Soup, West African Peanut Soup, oraz West African Peanut Soup.
Instrukcje
Umieść orzeszki ziemne w robocie kuchennym; proces do gładkiej (około 2 minut), skrobanie boki miski raz.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 7 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać masło orzechowe, ziemniaki, a następnie 6 składników (ziemniaki przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub do ziemniaków jest miękka.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.