Wegańskie Cytrynowe Bułeczki Makowe
Wegańskie cytrynowe bułeczki Makowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Jeśli masz sól, margarynę, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cytrynowe Bułeczki Makowe, Cytrynowe Bułeczki Makowe, oraz Bułeczki Cytrynowe Z Makiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski.
Pokroić w margarynę, aż mieszanina będzie konsystencja dużych ziaren piasku. Lubię używać rąk do wcierania margaryny w mąkę. Wymieszać z makiem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny.
Połącz mleko sojowe z wodą i stopniowo mieszaj z suchymi składnikami, aż ciasto będzie zwilżone, ale nadal gęste jak ciasto biszkoptowe. Możesz nie potrzebować całego płynu.
Łyżka 1/4 filiżanki wielkości plops ciasta na nasmarowane blachy do pieczenia, więc są one o 3 cali od siebie.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, na złoty kolor.