Wegańskie bułeczki Billy ' s

Wegańskie bułeczki Billy ' s
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Billy Wegańskie bułki spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Mieszanka regularnego) octu ryżowego, sól koszerna, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wakacyjna uczta wujka Billy ' ego, Makaron Billy ' s Red, White i Bleu, oraz Billy Sunday Summer Cobbler Cocktail.

Instrukcje

1
Dusić pieprz, ocet, i cukier w małym rondlu na małym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 18 protokół. Wymieszać z ketchupem, następnie przecedzić. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wrzuć makaron do miski z bardzo gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękkie i jasne, o 4 protokół.
4
Odcedzić, pokroić trochę nożyczkami i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
5
Rozgrzać olej sezamowy i 1 1/2 łyżeczki. olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj kapustę, marchew, grzyby, sól i pieprz i gotować, aż zwiędną i zaczynają brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KapustaKapusta
MarchewMarchew
PieprzPieprz
SólSól
7
Dodaj zarezerwowany makaron i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
8
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Połóż 1 owijkę z jajkiem na powierzchni roboczej, aby narożnik był skierowany do ciebie. Łyżka około 1/4 filiżanki napełniania tuż poniżej środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
10
Pędzel górny róg z odrobiną wody. Podnieś dolny róg do góry i nad wypełnieniem, a następnie złóż boki i zwiń do górnego rogu, aby uszczelnić. Gotowe jajko wyłożyć na blasze wyłożonej pergaminem. Zrób więcej sajgonek w ten sam sposób, aż nadzienie zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Wałki pędzla po obu stronach z pozostałą 1 łyżką. olej roślinny, przechodzący w płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
RolkaRolka
12
Piec rolki, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, 17 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Pokrój na pół i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
14
* Znajdź chiński czerwony ryż ocet i grzyby ucha drewna w azjatyckich sklepach spożywczych i nici fasoli w Asian-foods alejce dobrze zaopatrzonych supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
GrzybyGrzyby
15
Dodać do przodu: do 4 godzin, schłodzone; podgrzać na blasze do pieczenia w piekarniku 350 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn