Wegański Koktajl Truskawkowy
Przepis Vegan Truskawkowe Shortcake Smoothie jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 2. 375 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka truskawek, mielonych nasion lnu, daktyli medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Dobrze sprawdza się jako dość drogi poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Truskawkowe Ciastko, jak zrobić wegańskie ciastko truskawkowe, Wegańskie ciasto truskawkowe serwowane z wegańską bitą śmietaną, oraz Koktajl Truskawkowy Shortcake.
Instrukcje
Połącz jagody, mleko migdałowe, daktyle, nasiona lnu, białko w proszku, wanilia i proszek maca w blenderze i zmiksuj na dużej prędkości, aż do uzyskania całkowitej gładkości, około 1 minuty. Podzielić na dwie szklanki i podawać na zimno. Smoothie można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do dwóch dni. Reblend lub dobrze wstrząsnąć przed podaniem.