Warzywny ryż smażony z boczkiem
Warzywny ryż smażony z boczkiem może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 507 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, ryż, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Ryż Smażony Warzywami, oraz Ryż Smażony Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodać olej roślinny i boczek i smażyć na złoty i chrupiące, o 2 protokół.
Posypać cukrem boczek i wrzucić.
Dodaj 1/4 łyżeczki sosu sojowego (uważaj-olej będzie pęcznieć) i nadal mieszać smażyć, aż boczek jest szkliwiony, około 30 sekund.
Przełożyć boczek do miski łyżką szczelinową.
Dodać czosnek, imbir i płatki czerwonej papryki do kapieli na patelni i smażyć, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać brokuły i gotować, aż chrupiące, 2 do 3 protokół.
Dodaj ryż, pozostałe 2 łyżeczki sosu sojowego, bulion i szkliwiony boczek. Wrzucić do ogrzewania przez.
Przesmażony ryż na jedną stronę patelni, rozbij jajka na drugą stronę i mieszaj, aż ustawi się, około 1 minuty.
Jajka wymieszać z ryżem i wymieszać z rukolą. Podzielić między miseczki i podawać z musztardą lub sosem chili, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos