Warzywne klopsy Weroniki z sosem Checca

Warzywne klopsy Weroniki z sosem Checca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Veronica Wegetariańskie klopsiki z sosem Checca spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, liści bazylii, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Spaghetti z sosem Checca, Klopsiki Wegetariańskie, oraz Klopsiki ziołowo-warzywne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pomidory koktajlowe, szalotki, czosnek, bazylia i olej w procesorze. Pulsuj pomidory, aż zostaną grubo posiekane, uważając, aby nie puree. Odstawić. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1
Umieścić soczewicę w dużym rondlu z zimną wodą. Doprowadzić wodę tylko do wrzenia na dużym ogniu. Ostrożnie spuścić wrzącą wodę i opłukać soczewicę. Tymczasem w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać ryż i doprowadzić płyn do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj ryż i delikatnie gotuj na wolnym ogniu bez mieszania przez 10 minut. Mieszać w soczewicy, cebula, marchew, i seler. Przykryć i kontynuować gotowanie bez mieszania, aż ryż i soczewica będą miękkie i ciecz zostanie wchłonięta, o 30 minut dłużej. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Posypać kukurydzę na ryżu i soczewicy i odstawić, pokryte, na 5 protokół. Odkryj i napełnij ryż widelcem. Przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Spread 1 łyżka masła na 10 przez 4 1/2 przez 3-calowy patelni Bochenek. W ciężkim, duża patelnia, gotować szpinak na średnim ogniu, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
6
Odcedzić i wycisnąć nadmiar płynu ze szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
7
Szpinak przełożyć na powierzchnię roboczą i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8
W dużej misce, delikatnie wymieszać mieszaninę soczewicy, szpinak, 1 szklanka sera mozzarella, jajka, 1/4 szklanki parmezanu, bazylia, sól, pieprz, i połowę sosu checca. Łyżka mieszaniny do przygotowanej patelni. Ułóż pokrojone pomidory w rzędzie na mieszaninie soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
SoczewicaSoczewica
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera mozzarella i 2 łyżki parmezanu. Do góry kropki pozostałą 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
10
Piec odkryte, aż bochenek jest ogrzewany przez i topping topi się i zaczyna brązowieć, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Ostudzić przez 15 minut. Pokrój bochenek na 2-calowe plastry, ułóż na talerzach i podawaj z pozostałym sosem checca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe10 uncji świeżych liści szpinaku (o10 uncji świeżych liści szpinaku (o1szczyptaSzczypta świeżo zmielonego czarnego pieprzuSzczypta świeżo zmielonego czarnego pieprzu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło, podzielonemasło, podzielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobnione marchewkirozdrobnione marchewki1żebrożeberko selera, pokrojone w plasterkiżeberko selera, pokrojone w plasterki1kufelpomidory koktajlowe (około 2 szklanki lub 12 uncji), połówkipomidory koktajlowe (około 2 szklanki lub 12 uncji), połówki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziarna kukurydzy, zamrożoneziarna kukurydzy, zamrożone2jajka lekko ubitejajka lekko ubite791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii8świeże liście bazyliiświeże liście bazylii3goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.3/4 szklanki soczewicy (o3/4 szklanki soczewicy (o33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan plus 2 łyżkiświeżo starty parmezan plus 2 łyżki1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli3szalotki (tylko białe i bladozielone części), grubo posiekaneszalotki (tylko białe i bladozielone części), grubo posiekane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniegotowany brązowy ryż krótkoziarnisty, dobrze spłukanyniegotowany brązowy ryż krótkoziarnisty, dobrze spłukany3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser mozzarella z pełnego mleka w kostkach, podzielony (łącznie około 8 uncji)ser mozzarella z pełnego mleka w kostkach, podzielony (łącznie około 8 uncji)1pomidor w plastrachpomidor w plastrach7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion warzywny o obniżonej zawartości sodubulion warzywny o obniżonej zawartości sodu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana biała cebuladrobno posiekana biała cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn