Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Veronica Wegetariańskie klopsiki z sosem Checca spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, liści bazylii, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Spaghetti z sosem Checca, Klopsiki Wegetariańskie, oraz Klopsiki ziołowo-warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pomidory koktajlowe, szalotki, czosnek, bazylia i olej w procesorze. Pulsuj pomidory, aż zostaną grubo posiekane, uważając, aby nie puree. Odstawić. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-
1
Umieścić soczewicę w dużym rondlu z zimną wodą. Doprowadzić wodę tylko do wrzenia na dużym ogniu. Ostrożnie spuścić wrzącą wodę i opłukać soczewicę. Tymczasem w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać ryż i doprowadzić płyn do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj ryż i delikatnie gotuj na wolnym ogniu bez mieszania przez 10 minut. Mieszać w soczewicy, cebula, marchew, i seler. Przykryć i kontynuować gotowanie bez mieszania, aż ryż i soczewica będą miękkie i ciecz zostanie wchłonięta, o 30 minut dłużej. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posypać kukurydzę na ryżu i soczewicy i odstawić, pokryte, na 5 protokół. Odkryj i napełnij ryż widelcem. Przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Groszek Goya®
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Spread 1 łyżka masła na 10 przez 4 1/2 przez 3-calowy patelni Bochenek. W ciężkim, duża patelnia, gotować szpinak na średnim ogniu, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
6
Odcedzić i wycisnąć nadmiar płynu ze szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Szpinak przełożyć na powierzchnię roboczą i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
W dużej misce, delikatnie wymieszać mieszaninę soczewicy, szpinak, 1 szklanka sera mozzarella, jajka, 1/4 szklanki parmezanu, bazylia, sól, pieprz, i połowę sosu checca. Łyżka mieszaniny do przygotowanej patelni. Ułóż pokrojone pomidory w rzędzie na mieszaninie soczewicy.