Warzywa miodowo-sojowe z chrupiącymi grzybami

Warzywa miodowo-sojowe z chrupiącymi grzybami
Miodowo-sojowo-glazurowane warzywa z chrupiącymi grzybami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej canolan, grzyby shiitake, azjatyckie krakersy ryżowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Chrupiący Łosoś Polewany Miodem, oraz Hoisin-glazurowane bułeczki Boczkowe z Podsmażonymi grzybami i marynowanymi warzywami.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać rzepy i rzodkiewki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż lekko rumiane i chrupiące-przetargu, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
RzepaRzepa
3
Dodać miód i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż warzywa są szkliwione, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MiódMiód
4
Dodaj sos sojowy i gotować, aż syropy, 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
5
Dodać sok z cytryny i chard szwajcarski; gotować, aż chard zwiędnie, 2 protokół. Podnieść ciepło do wysokiej i gotować, aż cała ciecz wyparuje, 2 minuty dłużej; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
W średniej misce wymieszać melasę z wodą i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj shiitake i wrzucić do płaszcza.
8
Grzyby odcedzić, wyciskając większość nadmiaru płynu. W osobnej misce, wrzucić grzyby z okruchów krakers ryżu, naciskając, aby pomóc okruchy przylegają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
GrzybyGrzyby
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Na dużej patelni, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać pokryte grzyby i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż złoty i chrupiące, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
11
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Warzywa polać grzybami i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn