Warzywa Glazurowane Soją
Warzywa glazurowane soją mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 125 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz dziecko bok choy, marchew, grzyby shiitake, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Warzywa Glazurowane Soją, oraz Szkliwione Zimowe Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj 2 łyżki. olej i zawirować wok do powlekania. Gotować bok choy łodygi i marchew, mieszając często, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Dodać czerwoną paprykę i gotować kolejne 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do miski.
Powrót wok do ciepła i dodać pozostałe 1 łyżkę. olej.
Dodaj liście bok choy i grzyby. Gotować, mieszając raz lub dwa razy, aby zapobiec spalaniu, aż liście zaczną mięknąć, o 2 minuty więcej.
Dodaj pozostałe składniki i zarezerwowane warzywa, mieszając, aby połączyć.