Warstwy Z Kurczaka-Porów

Warstwy Z Kurczaka-Porów
Warstwy z kurczaka i pora mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chwastów koperku, pieprz, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Do-Ahead Chicken-Porek Strat, Kurczak, Por i grzyby, oraz Warstwy Porów I Moreli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w 1-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu. Pory gotować na maśle około 3 minut, często mieszając, aż zmiękną; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Pokrój tyle chleba na 1-calową kostkę, aby zmierzyć 5 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Wymieszaj kostki chleba, pory, kurczaka i kopru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
KoperKoper
Cały KurczakCały Kurczak
PorPor
4
Rozłóż mieszankę chleba w kwadratowym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Pozostałe składniki wymieszać, zalać serem. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Rozgrzać piekarnik do 163°. odkryć i piec 50 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn