Warstwy Z Cebulą Cipollini I Rukolą
Warstwy z cebulą Cipollini & rukola może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 100 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Mieszanka rukoli, soli, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszona na maśle cebula Cipollini z Rukolanem i syropem balsamicznym na tostach wieloziarnistych, Pieczona Cebula Cipollini, oraz Cebula Cipollini Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni saut na średnim ogniu, ciepłe 1/2 Tbs. oliwy z oliwek.
Dodaj rukolę i smażyć, aż tylko zwiędnie, 2 do 3 protokół.
Drenaż w colander.In ten sam smażyć patelnię na średnim ogniu, ogrzać Pozostałe 1 Tbs. olej.
Dodaj cebulę i smażyć aż karmelizowane, o 15 protokół.
Dodać czosnek i smażyć, aż aromatyczny, o 1 minuta.
Usunąć z heat.In dużą miskę, ubić razem jajka, pół na pół, ser, sól i pieprz. Wymieszać z chlebem, rukolą i cebulą.
Przenieść do dusiciela, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do nocy.Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec na złoty kolor i gotowane przez, o 1 godzinę.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.