Warstwy Indyczo-Grzybowe
Warstwy z indyka i grzybów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Jeśli masz musztardę, pre grzyby, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Warstwy Grzybowe, Warstwy kraba i grzybów, oraz Warstwy szynki, sera i grzybów.
Instrukcje
Pokroić bułki na zakwas w 1-calową kostkę; warstwę równomiernie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale pokrytym natryskiem do gotowania. Odstawić.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj kiełbasę i gotuj, aż kiełbasa będzie rumiana, mieszając, aż się kruszy; w razie potrzeby odcedzić.
Ułóż kiełbasę i ser na kostkach chleba.
Dodać grzyby i cebulę na patelni; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 4 minut lub do miękkości.
Warstwa na ser w naczyniu do pieczenia; odstawić.
Połączyć mleko i pozostałe 4 składniki, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę Chlebowo-grzybową do naczynia do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Piec, odsłonięty, w 350 przez 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.