Warstwowy Ser Bazyliowy
Wielowarstwowy ser bazyliowy wymaga ok. 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 28. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mocno liście bazylii, czosnek, bitą śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Spróbuj Warstwowa Bazylia-Pieczona Papryka Czerwona, Warstwowy-suszony-pomidor-i-bazylia, oraz Ser Warstwowy Do Smarowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 3 1/2-do 4-cup miski lub formy z folii, umożliwiając nadmiar wrap rozszerzyć na boki. Odstawić.
W średniej misce delikatnie wymieszać serek śmietankowy i pomidor. Odstawić.
W misce robota kuchennego połączyć bazylii, parmezan, pietruszka, orzeszki piniowe i czosnek. Przykryć i przetworzyć do bardzo drobno posiekanego. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli dodawaj olej przez rurkę zasilającą. Proces aż do uzyskania konsystencji miękkiego masła.
W przygotowanej misce rozprowadzić jedną trzecią masy z serem śmietankowym. Wierzch z połową mieszanki bazylii. Powtórz warstwy.
Pozostałą masę serową rozprowadzić na wierzchu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Na talerzu do serwowania Odwróć miskę.
W razie potrzeby udekoruj pomidorem i świeżą bazylią.