Warstwowy Czarny Jedwab Lody Brownie Deser
Warstwowy Czarny Jedwab lody Brownie deser może być tylko deser szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, syrop czekoladowy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warstwowy Deser Brownie, Black Forest Brownie Deser, oraz Warstwowy Deser Do Lodów Kawowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia wewnątrz 8-calowej kwadratowej metalowej patelni z pergaminem. Jeśli używasz szklanej patelni, rozgrzej do 163°. Beat masło i cukier, aż kremowy. Ubić jajko, wymieszać z syropem czekoladowym i wanilią.
Dodać mąkę i mieszać tylko do momentu włączenia.
Wlać do patelni i piec na środkowej półce przez około 15-17minutes lub aż brownie czuje Zestaw (top nadal będzie lepki).
Wyjąć z piekarnika i natychmiast posypać chipsy czekoladowe (powinny się lekko stopić i przykleić) i ciasteczka na wierzchu.
Ostudzić w temperaturze pokojowej, a następnie przenieść do lodówki, aby ostygnąć completely.To zrobić lody, ubić 1 szklankę śmietany w misce z ręcznym mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. W drugiej misce ubić pozostałe 2 łyżki śmietany, 2 łyżki mleka, 7 uncji (2/3 szklanki) mleka skondensowanego, ekstrakt waniliowy i kawę rozpuszczalną w proszku z czarnego jedwabiu. Dobrze wymieszać, aby kawa rozpuszczalna się rozpuściła. Złóż bitą śmietanę.
Wlać mieszaninę lodów na crumb crust i umieścić w zamrażarce co najmniej 4 godziny lub aż lody są bardzo twarde.Przygotować sos krówkowy.
Połącz chipsy czekoladowe i skondensowane mleko w małym rondlu i podgrzej na średnim poziomie, delikatnie mieszając, aby stopić chipsy.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem. Mieszaj do rozpuszczenia masła.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około godzinę.Kiedy lody, które zostały rozłożone na skorupie jest jędrne, rozłóż sos na lodach. Wróć do zamrażarki i zamrozić na około godzinę lub do momentu, gdy sos krówkowy będzie bardzo twardy.
Rozłóż lub wymieszaj bitą śmietanę na wierzchu i zamrozić na kilka godzin lub do momentu, aż bita śmietana będzie jędrna.
W razie potrzeby posypać orzechami.Gdy będziesz gotowy do podania, podnieś z patelni i oderwij nieprzywierającą folię lub pergamin. Umieść na desce do krojenia i użyj noża szefa kuchni, aby pokroić w kwadraty. Talerz zamrożone kwadraty lub po prostu umieścić je w pojemniku zamrażarki i przechowywać w zamrażarce, aż będziesz gotowy do talerza deser. Możesz podawać prosto z zamrażarki lub pozwolić im lekko zmiękczyć na talerzu przez 10 minut.