Warkocz z serem i cebulą Asiago
Warkocz z serem i cebulą Asiago może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz klasyczną skórkę do pizzy, liście tymianku, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieczona czerwona papryka i karmelizowana cebula topi się z boczkiem i serem Asiago, Warkocz Cebulowy Dilly, oraz Plecionka Z Cebuli Sezamowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty kolor. Wymieszać z brązowym cukrem i tymiankiem. Gotować od 1 do 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści.
Rozwiń ciasto na pizzę; umieść na arkuszu ciastek. Zaczynając od środka, zwiń lub naciśnij ciasto na prostokąt 15x10 cali.
Posypać serem na środku trzeciej części ciasta. Łyżka mieszanki cebuli równomiernie na ser.
Nożyczkami lub ostrym nożem wykonaj cięcia w odległości 1 cala od siebie po obu długich stronach ciasta do 1/2 cala wypełnienia. Naprzemiennie krzyżuj paski po przekątnej nad wypełnieniem; obróć końce pod i naciśnij, aby uszczelnić.
Posmarować wierzch białkiem.
Piec 11 do 15 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Wyjąć z arkusza ciastek; pokroić w poprzek na plasterki.