Przepis Vanillan i żurawina Panna Cotta Parfaits jest gotowy w około 8 godzin i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok żurawinowy, wodę z kwiatu pomarańczy, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Vanilla Bean Panna Cotta z żurawinowym Coulis-Low Carb i bezglutenowe, Vanilla Panna Cotta, oraz Vanilla Panna Cotta.
Instrukcje
1
W małej misce, posypać żelatynę równomiernie na 2 szklanki soku żurawinowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
3
W średnim rondlu przynieś pozostałe 6 szklanek soku żurawinowego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z miodem i wodą z kwiatu pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pozostaw do ostygnięcia na około 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
7
W małej misce, posypać żelatynę równomiernie na wodzie i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół. W dużej żaroodpornej misce ubij 3 szklanki ciężkiej śmietany z jogurtem.
W średnim rondlu, połączyć pozostałe 3 szklanki śmietany z cukrem i ziaren wanilii i nasion i doprowadzić do dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając często rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Zdjąć rondel z ognia i ubić mieszaninę żelatyny do gorącego kremu waniliowego. Przecedzić krem przez sito o drobnej siatce ustawione na mieszaninie jogurtu i dokładnie ubić, aby zmiksować.
Niech jogurt panna cotta ostudzić przez około 45 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
11
Zestaw 20 małych i wytrzymałych plastikowych szklanek na tacy. Chochla 1/4 szklanki jogurtu panna cotta mieszaniny do każdej szklanki (patrz uwaga) i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
12
Ostrożnie Chochla około 6 1/2 łyżki galaretki żurawinowej nad warstwą panna cotta i przechowywać w lodówce, aż zestaw, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy Ogniwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
13
Około 30 minut przed dodaniem ostatniej warstwy, delikatnie ogrzać pozostałą mieszaninę panna cotta tylko do stopienia. Chochla 1/4 szklanki panna cotta do każdej szklanki. Przykryj szklanki folią i przechowuj w lodówce, aż będą twarde, o 2 godziny dłużej.