Wakacyjne Kanapki Z Szynką
Wakacyjne kanapki z szynką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka majonezu, mieszanka chleba kukurydzianego, szynka delikatesowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mieszankę chleba kukurydzianego, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Kukurydziano-Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świąteczny poczęstunek: kanapki z lodami ze słodkich ziemniaków i piernika, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami opakowania; łyżka ciasto do lekko nasmarowanej patelni 13-x 9-calowy.
Piec w 400 przez 15 minut lub do złotego koloru. Super.
Pokroić na 6 kwadratów, rozłożyć po 1 stronie każdego kwadratu majonezem; umieścić na blasze do pieczenia. Top każdy kwadrat z 2 plastry sera.
Broil 5 1/2 cala od ciepła 5 minut lub aż ser topi. Wierzch równomiernie z pokrojoną szynką i, w razie potrzeby, sałatą. Top każdej kanapki z 2 łyżki żurawiny i moreli Chutney.