Wakacyjne Ciasto Owocowe
Wakacyjne ciasto owocowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje $1.6 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, kandyzowane wiśnie, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świąteczny placek Patrycji, Holiday Fruitcake Bars, oraz Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300°. W dużej misce połączyć wiśnie, ananasy, orzechy włoskie i rodzynki; odstawić.
W innej dużej misce, krem skracania i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i wanilii.
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany i dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę owoców i wymieszać, aby pokryć.
Przenieść do nasmarowanej i posypanej mąką 10-calowej. patelnia rurowa.
Piec 2 godziny lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Owinąć szczelnie i przechowywać w chłodnym miejscu. Pokroić ząbkowanym nożem; doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.