Waialua tarta czekoladowa ze skórką Sable

Waialua tarta czekoladowa ze skórką Sable
Waialua tarta czekoladowa z Sable Crust może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka jagód, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta czekoladowa ze skórką orzechową, Czekoladowy Precel Crust Tarta, oraz Czekoladowe Ciasteczko Sable dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, cukier puder i białko jajka połączyć w średniej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać z mąką i kakao w proszku, mieszając do uzyskania miękkiego ciasta. Naciśnij ciasto na 10-calowej patelni do tarty. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Ciasto wyłożyć papierem pergaminowym i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń pergamin i wagi; niech skorupa ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Podgrzać 1 1/4 szklanki śmietany w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia i dodać 12 uncji czekolady, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać jajka z cukrem, ubijając do wymieszania. W razie potrzeby odcedzić, aby usunąć grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wypełnij ciasto mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piec w 300 przez 1 godzinę 15 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki śmietany i pozostałe 4 uncji czekolady w szklance miarki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości w odstępach 30 sekund, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
11
Rozprowadzić na wierzchu schłodzonej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Odstawić 30 minut lub do Ustawienia. Pokrój i podawaj z hawajskim sosem waniliowym i świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
WaniliaWanilia
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn