Waialua tarta czekoladowa ze skórką Sable

Waialua tarta czekoladowa ze skórką Sable
Waialua tarta czekoladowa z Sable Crust może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka jagód, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta czekoladowa ze skórką orzechową, Czekoladowy Precel Crust Tarta, oraz Czekoladowe Ciasteczko Sable dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, cukier puder i białko jajka połączyć w średniej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać z mąką i kakao w proszku, mieszając do uzyskania miękkiego ciasta. Naciśnij ciasto na 10-calowej patelni do tarty. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Ciasto wyłożyć papierem pergaminowym i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń pergamin i wagi; niech skorupa ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Podgrzać 1 1/4 szklanki śmietany w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia i dodać 12 uncji czekolady, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać jajka z cukrem, ubijając do wymieszania. W razie potrzeby odcedzić, aby usunąć grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wypełnij ciasto mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Piec w 300 przez 1 godzinę 15 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki śmietany i pozostałe 4 uncji czekolady w szklance miarki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości w odstępach 30 sekund, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
11
Rozprowadzić na wierzchu schłodzonej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
12
Odstawić 30 minut lub do Ustawienia. Pokrój i podawaj z hawajskim sosem waniliowym i świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
WaniliaWanilia
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn