Gofry czekoladowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, mąki, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gofry:: Gofry Solone Karmelowo-Jabłkowe, Czekoladowe Ciasteczka Waflowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Waflowe.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej gofrownicę zgodnie ze wskazówkami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
3
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną. W innej misce ubić jajka, roztopione masło i wanilię, a następnie dodać maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Kadzi zalecaną ilość ciasta waflowego na środek żelazka. Zamknąć blat żelazka i gotować, aż wafel będzie chrupiący z obu stron i będzie łatwo usunięty z żelaza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
6
Podawać natychmiast lub ogrzać w piekarniku 200 stopni F, aż będzie gotowy do podania.