Włoska zupa weselna II

Włoska zupa weselna II
Włoska zupa Ślubna II to śródziemnomorski przepis, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wołowiny, escarole, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą wodą dodaj escarole i gotuj, aż zwiędnie (usuwa to gorzki smak z zieleni).
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Usuń z ognia i odcedzić zieleninę z wody. Po ostygnięciu wycisnąć cały nadmiar cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
W oddzielnym garnku na średnim ogniu doprowadzić bulion do wrzenia. W osobnej dużej misce połącz mieloną wołowinę, 1 jajko, bułkę tartą, Bazyl, pietruszkę i 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dobrze wymieszać i uformować w kulki wielkości kęsa. Wrzuć kulki do bulionu. Kiedy wznoszą się na szczyt, są gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodaj escarole do bulionu. W osobnej misce połącz pozostałe 3 jajka z pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlej tę mieszaninę do zupy, ciągle mieszając, aż jajko zostanie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn