Voskos Greckie Ciasto Jogurtowe

Voskos Greckie Ciasto Jogurtowe
Przepis Voskos grecki jogurt Funt ciasto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 26 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 418 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 160 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Sprawdza się jako niedrogi deser. Mieszanka gałki muszkatołowej, skórki cytrynowej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczony czosnek i Voskos jogurt grecki ziemniaki, Meyer Lemon-Greek Yogurt Pound Cake with White Chocolate-Greek Yogurt Topping, oraz Greckie Ciasto Jogurtowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 8 1/2 przez 4 1/2 cala metalowa patelnia lub linia wewnątrz z nonstick foil.In duża miska do mieszania, połączyć mąkę, oba cukry, sól, soda oczyszczona, imbir i gałka muszkatołowa. Dokładnie wymieszać.Zrób głęboką studnię w środku mieszanki mąki i dodaj jogurt, olej, skórkę z cytryny, sok z cytryny, wanilię i jajka.Dużą łyżką do mieszania (lubię używać silikonowego skrobaka o dużej wytrzymałości) wymieszaj płynne składniki ze sobą w studni, a następnie wymieszaj suche składniki z cieczą i kontynuuj mieszanie, aż do wymieszania. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przenieść ciasto na patelnię i piec na środkowej półce przez około 1 godzinę i 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ostudzić całkowicie na patelni.Po wystygnięciu przygotować lukier, mieszając wszystkie składniki lukru, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Mżawka na ciasto i niech zestaw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn