Vidalia-Miodowy Vinaigrette
Vidalia-miodowy Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 1G białka, oraz 55 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz vidalian cebulę, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Cebula Vidalian Pieczona Miodem, Musztarda MIODOWA-Sos Do Maczania Vidalia, oraz New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć w 1 łyżce. gorący olej na średniej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 minut lub do karmelu barwione.
Dodaj 2 Łyżki. ocet, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni.
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
Mieszanka cebuli proces, miód, następne 3 składniki, i pozostały olej i ocet w blenderze 30 sekund lub do mieszania. Przykryć i schłodzić od 3 do 24 godzin.