Victorious Vegetable Stock

Victorious Vegetable Stock
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Zwycięski bulion warzywny może być super przepis do wypróbowania. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 75 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, pieczarki, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny.

Instrukcje

1
Użyj płaskiej strony noża szefa kuchni, aby delikatnie zmiażdżyć ząbki czosnku.Warzywa dobrze umyć i pokroić na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Dodaj do dużego garnka wraz ze wszystkimi innymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj całe gałązki ziół, zamiast usuwać liście z łodygi.Przykryj wodą. Poziom wody powinien wynosić około 4 cale powyżej wierzchołka warzyw. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć pianę z wierzchu bulionu, a następnie częściowo przykryć. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny. Pod koniec czasu gotowania, jeśli chcesz, aby bulion był bogatszy, zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie, aby nieco ją zmniejszyć.Gdy wywar lekko ostygnie, przecedzić go przez sito lub ściereczkę, wyciskając całą pozostałą ciecz z warzyw. Kompost lub wyrzucić pozostałe warzywa. To, czego nie jesz natychmiast, można przechowywać w lodówce przez 3-5 dni lub zamrażać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia17
Magazyn