VELVEETAÂ ® Włoski wypiek kiełbasy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać VELVEETAÂ ® włoski Piec kiełbasa spróbować. Ten przepis służy 45 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, parmezan, sos do pizzy classico i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj VELVEETAÂ ® Piec Jajkowo-warzywny, VELVEETAÂ ® Beef Enchilada Bake, oraz VELVEETAÂ ® Salsa Brunch Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem, pokruszyć kiełbasę na dużej głębokiej patelni; gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Drenaż; powrót kiełbasy na patelni. Wymieszać z warzywami i sosem do pizzy; gotować 5-6 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając.
Dodać do mieszanki kiełbasy wraz z VELVEETA; wymieszać lekko. Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; posypać parmezanem.
Piec 15 do 20 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon