Vegetarian Slow Cooker Corn Chowder
Vegetarian Slow Cooker Corn Chowder może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 260 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, cebuli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej, Slow Cooker Corn Chowder, oraz Slow Cooker Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać kukurydzę w postaci śmietany i kukurydzę pełnoziarnistą w powolnej kuchence ustawionej na niską, dodać Brązy i wymieszać.
Masło ciepła na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać czerwoną cebulę, biała cebula,papryka, seler, marchew, papryka jalapeno, papryka wiśniowa, i papryka poblano w roztopionym maśle, aż cebula będzie lekko przezroczysta, 10 do 15 protokół. Wymieszać mieszankę warzywną do powolnej kuchenki; top z pół na pół.
Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 3 godziny.