Veal Forestiere
Cielęcina Forestiere może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, masło, bulion cielęcy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Gulasz Cielęcy Forestière, Chicken Forestiere, oraz Escargot Forestiere dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko mąkę kotlety cielęce i strząsnąć nadmiar. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić kotlety na patelni, i gotować 1 do 2 minut na stronę, aż rumiane i prawie gotowane przez.
Cielęcinę wyjąć z patelni i odstawić na bok.
Saute czosnek i szalotki na patelni, aż szalotki są miękkie. Wymieszać grzyby i nadal gotować, aż grzyby zaczną się pocić.
Wlać wino; gotować jeszcze 2 do 3 minut, mieszając łyżką, aby zeskrobać dno patelni.
Wlać w magazynie i gotować na wolnym ogniu 5 do 10 minut, lub aż płyn zacznie się zmniejszać.
Powrót cielęciny na patelnię z karczochami, i gotować, aż ogrzane przez. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, ułóż cielęcinę na talerzach i łyżkę sosu.