Veal Forestiere

Veal Forestiere
Cielęcina Forestiere może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, masło, bulion cielęcy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Gulasz Cielęcy Forestière, Chicken Forestiere, oraz Escargot Forestiere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko mąkę kotlety cielęce i strząsnąć nadmiar. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieścić kotlety na patelni, i gotować 1 do 2 minut na stronę, aż rumiane i prawie gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Cielęcinę wyjąć z patelni i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Saute czosnek i szalotki na patelni, aż szalotki są miękkie. Wymieszać grzyby i nadal gotować, aż grzyby zaczną się pocić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać wino; gotować jeszcze 2 do 3 minut, mieszając łyżką, aby zeskrobać dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać w magazynie i gotować na wolnym ogniu 5 do 10 minut, lub aż płyn zacznie się zmniejszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Powrót cielęciny na patelnię z karczochami, i gotować, aż ogrzane przez. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, ułóż cielęcinę na talerzach i łyżkę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn