Uproszczony Cassoulet

Uproszczony Cassoulet
Uproszczony Cassoulet może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz tymianek, prosciutto, fasola, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Cassoulet Uproszczony, Bouillabaisse, Uproszczone, oraz Uproszczone Naleśniki Owsiane Bananan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść kostki jagnięce w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Skropić 2 łyżkami oleju i obficie posypać solą i pieprzem, obracając do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Włoską kiełbasę, 1 szklankę wody i pozostałą 1 łyżkę oleju umieścić na dużej ciężkiej patelni ustawionej na dwóch palnikach. Przykryj folią o dużej wytrzymałości i zamień ciepło na średnie. Gotuj, aż kiełbaski stracą surowy kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wyjąć folię (zachować ją) i nadal gotować, aż woda odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Dodaj wędzone kiełbaski i gotuj, często obracając, aż wszystkie kiełbaski będą rumiane, 5 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
7
Przenieść na talerz. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić włoskie kiełbaski na kawałki wielkości kęsa. Połówki wędzonej kiełbasy wzdłuż. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
8
Piersi kaczki obficie posypać solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło pod patelnią do pieczenia i dodaj piersi kaczki, skórkę w dół. Gotować, aż tłuszcz renderuje i skóra jest mahoń brązowy, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Przekręcić piersi kaczki nad i nadal gotować aż gotowane przez, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
10
Usuń kaczkę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Odcedzić tłuszcz z patelni i rezerwy. Pokrój każdą pierś w poprzek na 4 kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Powrót do pieczenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
13
Dodaj jagnięcinę i gotuj, obracając raz, aż z dwóch stron powstanie brązowa skórka, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
14
Przenieść jagnięcinę do dużego garnka żaroodpornego; odstawić patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
15
Dodać mieszankę bulionu i wina do jagnięciny i przykryć zarezerwowaną folią, naciskając tak, aby prawie dotykała mięsa, a następnie zamykając folię wokół garnka, pozostawiając mały otwór, aby para mogła uciec. Doprowadzić do duszenia i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aby spalić alkohol. Całkowicie uszczelnij folię, a następnie przykryj garnek pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
16
Piec, bez sprawdzania garnka, przez 1 godzinę i 15 minut; mięso będzie bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
17
W międzyczasie podgrzej patelnię do pieczenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
18
Dodać tyle zarezerwowanego tłuszczu z kaczki lub oliwy z oliwek do patelni, aby równa 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
19
Dodać cebulę i czosnek i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
20
Dodaj prosciutto i tymianek i saute do mieszania smaków, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
21
Dodaj pomidory i fasolę i dusić do mieszania smaków, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
22
Zdjąć z ognia.
23
Przełożyć ugotowaną jagnięcinę i bulion na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
24
Dodaj kaczkę, kiełbaski i wystarczającą ilość wody, aby zrobić zupę, wilgotną zapiekankę. Mieszaninę cassoulet można pozostawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cała KaczkaCała Kaczka
25
Godzinę przed podaniem wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 350 stopni. Przynieś cassoulet na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
26
Wymieszać bułkę tartą, roztopione masło, natkę pietruszki i posypać zapiekanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
27
Piec, aż okruchy będą złote i gulasz jest bąbelkowy, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
28
Odstawić na 5 minut i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia42
Magazyn