Uproszczony Cassoulet

Uproszczony Cassoulet
Uproszczony Cassoulet może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz tymianek, prosciutto, fasola, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Cassoulet Uproszczony, Bouillabaisse, Uproszczone, oraz Uproszczone Naleśniki Owsiane Bananan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść kostki jagnięce w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Skropić 2 łyżkami oleju i obficie posypać solą i pieprzem, obracając do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
4
Włoską kiełbasę, 1 szklankę wody i pozostałą 1 łyżkę oleju umieścić na dużej ciężkiej patelni ustawionej na dwóch palnikach. Przykryj folią o dużej wytrzymałości i zamień ciepło na średnie. Gotuj, aż kiełbaski stracą surowy kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Wyjąć folię (zachować ją) i nadal gotować, aż woda odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Dodaj wędzone kiełbaski i gotuj, często obracając, aż wszystkie kiełbaski będą rumiane, 5 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
7
Przenieść na talerz. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić włoskie kiełbaski na kawałki wielkości kęsa. Połówki wędzonej kiełbasy wzdłuż. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
8
Piersi kaczki obficie posypać solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło pod patelnią do pieczenia i dodaj piersi kaczki, skórkę w dół. Gotować, aż tłuszcz renderuje i skóra jest mahoń brązowy, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Przekręcić piersi kaczki nad i nadal gotować aż gotowane przez, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
10
Usuń kaczkę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Odcedzić tłuszcz z patelni i rezerwy. Pokrój każdą pierś w poprzek na 4 kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Powrót do pieczenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
13
Dodaj jagnięcinę i gotuj, obracając raz, aż z dwóch stron powstanie brązowa skórka, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
14
Przenieść jagnięcinę do dużego garnka żaroodpornego; odstawić patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Dodać mieszankę bulionu i wina do jagnięciny i przykryć zarezerwowaną folią, naciskając tak, aby prawie dotykała mięsa, a następnie zamykając folię wokół garnka, pozostawiając mały otwór, aby para mogła uciec. Doprowadzić do duszenia i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aby spalić alkohol. Całkowicie uszczelnij folię, a następnie przykryj garnek pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
16
Piec, bez sprawdzania garnka, przez 1 godzinę i 15 minut; mięso będzie bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
17
W międzyczasie podgrzej patelnię do pieczenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
18
Dodać tyle zarezerwowanego tłuszczu z kaczki lub oliwy z oliwek do patelni, aby równa 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
19
Dodać cebulę i czosnek i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
20
Dodaj prosciutto i tymianek i saute do mieszania smaków, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
21
Dodaj pomidory i fasolę i dusić do mieszania smaków, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
22
Zdjąć z ognia.
23
Przełożyć ugotowaną jagnięcinę i bulion na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
24
Dodaj kaczkę, kiełbaski i wystarczającą ilość wody, aby zrobić zupę, wilgotną zapiekankę. Mieszaninę cassoulet można pozostawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cała KaczkaCała Kaczka
25
Godzinę przed podaniem wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 350 stopni. Przynieś cassoulet na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
26
Wymieszać bułkę tartą, roztopione masło, natkę pietruszki i posypać zapiekanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
27
Piec, aż okruchy będą złote i gulasz jest bąbelkowy, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
28
Odstawić na 5 minut i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia42
Magazyn