Ulubione Ciasto Miłośników Czekolady
Ulubione ciasto miłośników czekolady może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 724 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz jajka, masło, błyskawiczny pudding czekoladowy mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ulubione Ciasto Miłośników Czekolady, Chocolate Lovers Greek Yogurt Chocolate Mousse Cake, oraz Hershey ' s Chocolate Lovers Cherry Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię Bundt.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix i pudding mix. Zrobić dobrze w środku i wlać śmietanę, roztopione masło, jajka i ekstrakt migdałowy. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości. Zmiksować w czekoladzie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 do 55 minut.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.