Tymianek i miód ricotta Spread

Tymianek i miód ricotta Spread
Tymianek i miód ricotta Spread jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grubej soli morskiej, miodu, sera ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pizza Ze Świeżymi Figami, Ricottą, Tymiankiem I Miodem, Pasta cytrusowo-Ricotta z figami, miodem i bazylią, oraz Pasta cytrusowo-Ricotta z figami, miodem i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ricottę w płytkim naczyniu do serwowania. Delikatnie ogrzać miód i tymianek na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące i miód po prostu zaczyna bańki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Polej ricottę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
3
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4
Podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn