Twarożkowe Brownies II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać twarogowe Brownies II spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Do max irish cream chocolate cream cheese brownies, Ciasteczka Z Serem Śmietankowym, oraz Ciasteczka Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
W podwójnym kotle rozpuść czekoladę na małym ogniu z 3 łyżkami masła. Odstawić do ostygnięcia. W średniej misce wymieszać 2 jajka z cukrem do zgęstnienia. Wymieszać proszek do pieczenia, sól i 1/2 szklanki mąki. Zmiksować w schłodzonej czekoladzie, orzechach i ekstrakcie z wanilii. Odstawić.
W osobnej misce śmietana 2 łyżki masła z serem śmietankowym. Stopniowo mieszać w 1/4 szklanki cukru. Zmiksować w jednym jajku, 1 łyżce mąki i 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego.
Połowę ciasta czekoladowego rozłożyć na patelni.
Warstwa na wszystkie ciasto twarogowe. Łyżka na pozostałym cieście czekoladowym w miejscach. Zygzakuj przez ciasto nożem, aby uzyskać efekt marmurkowania.
Piec 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku.
Ostudzić na stojaku z drutu przed cięciem na kwadraty.