Twarożek Cynamon Bułka Małpa Chleb
Twarożek cynamon bułka małpa chleb jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz masło, grands!™ łuszczące się bułeczki cynamonowe supreme, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bułka cynamonowa bułka z serem śmietankowym z lukrem, Cynamon migdałowy ciemna czekolada Małpi chleb z serem śmietankowym mżawka, oraz Babeczki Z Bułeczkami Cynamonowymi.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F. smar 12-cup karbowany tube ciasto patelni z skracania lub gotowania sprayu.
Pokrój blok twarogu na 24 równe kostki. (Zacznij od podzielenia bloku o połowę, aby mieć 2 cienkie kawałki, a następnie pociąć każdą cienką połowę na 12 równych kwadratów.)
Odstawić lukier z bułeczek cynamonowych. Oddziel każdą puszkę ciasta na 5 rolek; rozwiń każdą rolkę i pokrój każdą na pół.
Weź kawałek ciasta i złóż go, aby uzyskać kształt prostokąta o grubości 1 warstwy ciasta.
Ułożyć w cieście kwadrat twarogu, złożyć na cieście i delikatnie zagniatać wokół twarogu. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Na patelni ułożyć kulki ciasta wypełnione twarogiem.
Na wierzchu ułożyć kawałki masła.
Piec 40 do 45 minut lub aż złoty kolor w poprzek góry. Cool 10 minut; uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania na patelni i odwróć; usuń patelnię. Schłodzić 10 minut dłużej.
Mżawka zarezerwowana lukrem na wierzchu chleba, pozwalając niektórym mżawka w dół. Rozłóż, aby służyć; podawać na ciepło.