Twarożkowe Batoniki Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać twarogowe czekoladowe chipsy spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batoniki Z Serem Czekoladowym, Batoniki Z Serem Czekoladowym, oraz Czekoladowo-karmelowe batoniki z serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W średniej misce, wymieszać razem ciasto mix, 1 jajko i masło, aż dobrze wymieszane. Ciasto będzie sztywne. Pokruszyć i nacisnąć na przygotowaną patelnię.
Posypać równomiernie wiórkami czekolady i lekko docisnąć je do skorupy.
Do polewy, ubić serek, cukier cukierniczy, 3 jajka i wanilię w średniej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie lekki i puszysty.
Rozprowadzić na warstwie czekolady.
Piec przez 45 do 50 minut, lub do złotego koloru. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.