Tuńczyk I Fasolka Szparagowa Z Salsą Verde
Grillowany tuńczyk i fasolka szparagowa z salsą Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,51 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 621 kalorii, 43g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz steki z tuńczyka, pietruszkę, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Polędwiczki z Zacierem i salsą Verde, Fasola I Salsa Verde, oraz Grillowane Kanapki Z Tunanem I Provolone Z Salsą Verde.