Tuńczyk I Fasolka Szparagowa Z Salsą Verde

Tuńczyk I Fasolka Szparagowa Z Salsą Verde
Grillowany tuńczyk i fasolka szparagowa z salsą Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,51 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 621 kalorii, 43g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz steki z tuńczyka, pietruszkę, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Polędwiczki z Zacierem i salsą Verde, Fasola I Salsa Verde, oraz Grillowane Kanapki Z Tunanem I Provolone Z Salsą Verde.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn