Turcja Polpettone
Polpettone indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 395 kalorii, 40g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól morską, bułkę tartą panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Turcja Polpettone, Klopsiki z indyka (Polpettone di Tachino), oraz Polpettone Na Dwa Sposoby.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić indyka w dużej misce.
Dodać pozostałe składniki hamburgera, z wyjątkiem sera; pracować delikatnie ręcznie. Podzielić mieszaninę na 8 równych części. Spłaszczyć każdy kawałek do okrągłego patty. Top 4 pasztecików z kawałkiem sera, a następnie z drugim patty. Ręcznie naciśnij krawędzie, aby uszczelnić i zrobić paszteciki o równej grubości.
Na osobnych arkuszach woskowanego papieru umieść przyprawioną mąkę i bułkę tartą panko. W płytkiej misce lekko ubić jajko. Paszteciki posmarować lekko mieszanką mąki, następnie zanurzyć w jajku, a następnie pokryć bułką tartą, delikatnie naciskając okruchy na paszteciki.
Ciepła 10-calowa patelnia żaroodporna na średnim ogniu.
Dodaj wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aż 1/8 cala głębokości. Gdy olej jest gorący, dodaj paszteciki. Gotować około 1 1/2 protokół aż ładnie rumiane, następnie włączyć i gotować inne strony 1 do 2 protokół lub aż rumiane.
Umieść patelnię z pasztecikami w piekarniku; piec około 10 minut, aż indyk nie jest już różowy w środku.