Kanadyjska (Francuska) Zupa Cebulowa

Kanadyjska (Francuska) Zupa Cebulowa
Need a zupa bezglutenowa? Kanadyjska (francuska) zupa cebulowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 303 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, kostki bulionowe z wołowiny, kanadyjskie piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Francuska (Kanadyjska) Zupa Cebulowa, Francusko-Kanadyjska Zupa Grochowa, oraz Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ciepła 1/4 szklanki masła w dużym rondlu na średnim ogniu; mieszać w cebuli i saute aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Cebulę wyjąć łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
4
Wlać wodę do rondla, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj pozostałe masło, kostki bulionowe z wołowiną i kostkę bulionową z kurczakiem w wodzie, aż się rozpuści. Wymieszać z piwem, czosnkiem, liściem laurowym i podsmażoną cebulą; doprawić pieprzem. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa WołowaKostka Bulionowa Wołowa
Liście LauroweLiście Laurowe
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
WodaWoda
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Napełnij miski odporne na działanie piekarnika 3/4 pełne zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
6
Miseczki ułożyć na blasze do pieczenia, na wierzchu grzanki i posiekany ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć blachę z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Powrót zupy do piekarnika; broil aż ser rumiany, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn