Turcja Balsamiczna
Balsamiczny Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje 1,79 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, kotlety z piersi indyka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Turcja & Cebula Balsamiczna Quesadillas, Indyk z sosem Balsamiczno-miodowym, oraz Balsamiczno-Bazyliowy Klopsik Z Indyka.
Instrukcje
Natrzyj indyka solą, czosnkiem w proszku i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Dodaj olej, i miejsce patelnia na średnim ogniu do gorąca.
Dodać indyka, i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Kotlety przełożyć na półmisek; ogrzać.
Dodaj czerwoną paprykę do patelni, i gotować, stale mieszając, 3 protokół lub do chrupkiego-przetargu.
Przenieś paprykę na półmisek.
Dodaj ocet na patelni; gotować 2 protokół lub aż lekko zmniejszona. Łyżka na kotlety.
* Niskokaloryczne: 3-uncja gotowanej porcji Skórki piersi indyka ma tylko 115 kalorii.
* Tłuszcz o niskiej zawartości nasycenia: gotowana pierś z indyka ma tylko 2 gramy tłuszczów nasyconych w porcji 3-uncji.
* Niska zawartość sodu: przy pieczeniu bez soli, 3-uncja porcja piersi indyka ma tylko 44 miligramów sodu.