Trzypiętrowy Mini Reubens
Trzypiętrowy Mini Reubens wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką długi ser szwajcarski, kiszoną kapustę, pastrami i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Trzypiętrowy Mini Reubens, Triple-Decker Quesadilla, oraz Grillowany Klub Trzypoziomowy.
Instrukcje
Każdy plasterek sera przeciąć na pół w poprzek, a następnie przeciąć każdą połowę po przekątnej, tworząc 2 Trójkąty.
Toast 6 kromek chleba; rozprowadzić sos równomiernie na 1 stronie każdego plastra.
Roztopione masło posmarować po 1 stronie każdej kromki pozostałego chleba.
Umieścić 6 kromek chleba, maślane boki w dół, na powierzchni roboczej; rozprowadzić po 1 łyżeczce musztardy. Pastrami podzielić równomiernie na kromkach chleba pokrytego musztardą, na wierzchu wyłożyć 2 łyżki kiszonej kapusty, 1 Trójkąt serowy i 1 kromkę chleba tostowego. Wołowinę kroi się równomiernie na kromkach chleba w sosie; na wierzchu dwie łyżki kiszonej kapusty, 1 Trójkąt serowy i pozostałe kromki chleba, boki maślane do góry. Bezpieczne kanapki z wykałaczkami.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni lub patelni na średnim ogniu. Kanapki gotować 6 do 10 minut, obracając raz, aż lekko rumiane i ser topi.
Używając noża elektrycznego lub noża ząbkowanego, ostrożnie pokrój każdą kanapkę na 4 prostokąty. Zabezpiecz każdą mini kanapkę 6-calowym bambusowym szpikulcem.