Trzy-Serowe Pieczone Penne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanego Penne z trzema serami. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz szczyptę soli, koziego sera, pieprzu i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Cztery Pieczone Sery Penne, Pieczone Na Cztery Sery Penne, oraz Trzy-Serowe Pieczone Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodać kiełbasę na patelni; gotować 2 minuty, mieszając do kruszonki.
Dodaj paprykę i dalej 6 składników (przez sól) na patelnię; smażyć 6 minut lub aż papryka będzie miękka. Wymieszać z sosem pomidorowym. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodaj makaron na patelnię, podrzucając delikatnie do płaszcza. Łyżka mieszanki makaronu do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Wymieszać z mozzarellą i kozim serem; posypać parmezanem.
Piec w 350 przez 7 minut lub do bąbelków i top jest rumiane.
Uwaga na wino: uważam, że makaron pełnoziarnisty często najlepiej smakuje z czerwonym winem, co podkreśla ziemistość obfitego makaronu. I, oczywiście, czerwone Wino i kiełbasa to połączenie stworzone w niebie. Spróbuj toskańskiej Czerwieni: Villa Antinori Toscana. Jest trochę bogatszy i pełniejszy niż Chianti; 2004 to $ Karen MacNeil