Trzcina Jagnięca
Jagnięce golonki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 427 kalorii, 51g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz bulion wołowy, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Trzcina Jagnięca Duszona, Lamb Shanks My Way, oraz Trzcina jagnięca.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 F.
Mąkę, sól i pieprz połączyć. Pogłębić jagnięcinę w mące
Rozgrzej oliwę w holenderskim piekarniku, a następnie dodaj jagnięcinę. Sear on
wszystkie strony do złotego, 3 do 4 minut na stronę. (Do duszenia
Usunąć jagnięcinę i odstawić na bok.
szalotki, czosnek, goździki i ziele angielskie i gotować, aż mieszanina będzie
bogaty brąz, około 5 minut.
Dodaj bulion, wino i pomidory. Korzystanie z
drewniana łyżka, zeskrobać wszelkie brązowe kawałki z dna garnka. Return
jagnięcinę do garnka, przykryć szczelnie i przełożyć do piekarnika. Gotować aż do
jagnięcina jest widlasta, 2 do 3 godzin.
Ułożyć jagnięcinę na serwowanych potrawach
i umieścić garnek na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodaj oliwki, skórkę pomarańczową,
i sok pomarańczowy i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ciecz do lekkiego
zagęszczony, 3 do 5 minut. Kadzi na jagnięcinę i posypać