Truskawkowe Białe Czekoladowe Ciasto Szampańskie
Truskawka Biała czekolada ciasto szampana może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 716 kalorii, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz ciasto truskawkowe mix, wanilia pieczenia chipsy, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wyznanie #109: kupuję za dużo czekolady ... Tort truskawkowy z Ganache z białej czekolady, Tort Truskawkowy Z Białej Czekolady, oraz Ciasto z musem truskawkowym i białą czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno i boki 2 (8-calowych) patelni w kształcie serca lub okrągłych ciast sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, beat ciasto mix, szampan, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund lub aż połączone; beat 2 minuty na średniej prędkości. Dziel ciasto równomiernie między patelniami do ciast.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta w patelni 15 minut.
Wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących; całkowicie schłodzić, około 1 godziny.
Tymczasem, w dużej misce, ubić masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać roztopione i lekko schłodzone białe kawałki czekolady; ubić, aż będzie gładka i połączone.
Dodać cukier puder i wanilię; ubijać, aż dobrze się połączą.
Aby ciasto było płaskie, odetnij zaokrąglony wierzch 1 ciasta.
Umieścić ciasto, wyciąć bok w dół,na talerzu. Mróz na wierzchu ciasta. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry. Boki mrozu i wierzch ciasta.