Truskawkowe Batoniki Owsiane
Truskawkowe batoniki owsiane to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 512 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, konfitury truskawkowe, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowe Batoniki Owsiane, Truskawkowe Batoniki Owsiane, oraz Truskawkowe Batoniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-na-13-calowy prostokątny patelni.
Wymieszać masło, mąkę, owies, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól. Do przygotowanej patelni wcisnąć połowę mieszanki owsianej.
Posmarować konfiturą truskawkową.
Drugą połowę mieszanki owsianej posypać wierzchem i lekko poklepać.
Piec do jasnobrązowego, 30 do 40 protokół.
Ostudzić całkowicie, a następnie pokroić w kwadraty.