Truskawkowa Margarita Ice Pops
Truskawkowa Margaritan Ice Pops to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.75 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz, jeśli nie używasz alkoholu, triple sec, drobnego cukru i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Margaritan Ice Pops, oraz Arbuz Margaritan Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: ice pop molds
W blenderze dodaj sok z limonki, wodę, triple sec, tequilę i cukier; mieszaj, aż cukier się rozpuści. Odstawić 8 ćwiartek truskawkowych, a resztę włożyć do blendera; miksować aż truskawki będą puree. Na koniec każdego patyczka ice pop Stick wkleić kawałek zarezerwowanych truskawek.
Wlać Margaritę do foremek ice pop, włożyć szaszłyki i zamrozić co najmniej 4 godziny lub przez noc.