Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj truskawek Romanoff z lodami Crème Fraîche. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 399 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka maślanki, sól, truskawki plus, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przystawka świąteczna-maliny i Klementynki Romanoff z Creme Fraiche, Bzu Crème Fraîche Tarta Z Brytyjskimi Truskawkami, oraz Miodowe truskawki balsamiczne z bitą wanilią Crème Fraîche.
Instrukcje
1
Umieść drobny sitko na dużej misce szklanej. Napełnij kolejną miskę (większą niż bowlz sitkiem) do połowy lodem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Cukier i żółtka ubić w trzeciej dużej mieszance bowlto.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Połącz crème fraîche, maślankę, sok z cytryny, skórkę cytryny i sól w dużym rondlu. Stale mieszaj na średnim ogrzaniu tylko do gorąca (nie pozwól, aby mieszaninaolej), około 4 minut. Stopniowo ubijać mieszaninę crèmefraîche na mieszaninę żółtkową. Powróćmiksowanie do tego samego rondla. Mieszaj stale na średnim ogniu, aż do natychmiastowego odczytania termometru włożonego do rejestrów kremu170 & Deg;F i krem zagęszcza się bardzo lekko, około 4 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Sok Z Cytryny
Maślanka
Skórka Z Cytryny
Budyń
Sól
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Wlać krem przez sitko ustawione na misce. Ustaw misę zcustard w misce wypełnionej lodowatą wodą; whiskoccas occasionally until custard is cold. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Budyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przelej krem do lodówi procesu zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Budyń
6
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić do twardości, co najmniej 6 hours.DO AHEAD: lody można zrobić 3 dniaahead. Zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
1
W średniej misce wrzucić ćwiartowane jagody, pomarańczę, cukier puder, Grand Marnier, i skórkę. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę. Czy do przodu: może być 4 godziny do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Grand Marnier
Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Łyżka lodów do 6 szklanek deserowych. Top z mieszanki jagodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Jagody
3
Każdą z nich udekorować 1 całą jagodą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
4
* Dostępne w większości supermarketów iw specjalistycznych sklepach spożywczych.