Truskawka Pàte de Fruit

Truskawka Pàte de Fruit
Truskawkowe Pàte de Fruit może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 85 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Mieszanka cukru, truskawek, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pasztet Truskawkowo-Rabarbarowy De Fruit, Apricot pâte de Fruit, oraz Grejpfrut pâte de Fruit Candy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia obramowane 9" x 12 " blachy do pieczenia (z co najmniej 1/4-calowy obręczy) z pergaminem. Truskawki przecier w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wymieszać pektyny i 3 łyżki cukru w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przełożyć puree do rondla 2-quart i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Posypać mieszanką pektynowo-cukrową puree i mieszać, aż pektyna się rozpuści. Nadal gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
CukierCukier
5
Dodaj 1 3/4 szklanki cukru w 3 częściach, mieszając po każdym dodaniu i czekając 15 sekund między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
6
Dodać syrop kukurydziany; gotować mieszaninę, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
8
Wlać mieszaninę do blachy do pieczenia, równomiernie rozprowadzić i pozostawić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Pokrój galaretkę na 1-calowe kwadraty lub inne kształty za pomocą ostrego noża. Wrzucić kwadraty, kilka na raz, w pozostałych 3 łyżki cukru. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Self
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje85
Ocena Zdrowia0
Magazyn