Tropikalna Granola

Tropikalna Granola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Tropical Granolan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 711 kalorii, 12g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz owoce tropikalne, nasiona słonecznika, złoty len i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tropikalna Granola, Tropical Granola Parfait, oraz Zdrowa Tropikalna Granola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Linia duży obramowany blachy do pieczenia z nonstick foil.In duża miska do mieszania, połączyć owies, mąka, nasiona konopi, len, suche mleko, kokos i sól. Dobrze wymieszać, a następnie dodać walnuts.In szklana miarka lub miska do mikrofalówki, wymieszaj olej kokosowy, miód, brązowy cukier i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Nasiona KonopiNasiona Konopi
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Siemię LnianeSiemię Lniane
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Podgrzewać przez około 30 sekund lub tylko do zagotowania mieszaniny. Miej na niego oko, żeby się nie zagotował. Dobrze wymieszać, następnie wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
3
Wlać mieszaninę owsa i mieszać do bardzo dobrego wymieszania. Wymieszać z chipsami bananowymi. Opróżnić na blasze do pieczenia i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Solonych Pestek Dyni Lub Pestek Dyni1/3 Szklanki Solonych Pestek Dyni Lub Pestek Dyni
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 250 stopni przez 45 do 53 minut, mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Będzie chrupiący, gdy ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Dodaj posiekane suszone owoce. Sprawia, że około 4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn